Naše první závody v agility

    Probíhaly v sobotu 27. 10 2012 v Ratíškovicích na Orlu a nesly název "My rok, vy litr".  Závody se uskutečnily ku příležitosti výročí 1 roku založení klubu Lucky dogs. Jako pořadatelé jsme měli sraz v 7:00 na cvičáku, abychom včas všechno připravili - aparaturu, výhry, poháry a první parkur...

 

     Už od večera pršelo. No, pršelo je slabé slovo, lélo jako z konve. I přes to uplakané počasí se k nám do Ratíškovic sjeli všechny týmy, které byly nahlášeny. Na place, kde se stavěly parkury byla sem tam nějaká větší nebo menší kaluž, ale pejsci s tím většinou neměli problém, teda až na vyjímky. Bertík byl rád, že se může předvést před tolika lidma a tak parádně poslouchal, i když určitě cítil moji nervozitu, které se v půlce prvního běhu nedalo nevyužít. Začátek byl opravdu parádní, byli jsme sladění a vypadalo to nadějně až do té doby, než jsme přišli k těm nešťastným tunelům, do kterým se Bertíkovi nikdy moc nechce. Já už jsem začínala být opravdu hoooodně nervózní a jak už jsem zmiňovala Bertík toho využil a začal si jít po svém...Skončili jsme 8. z 10 a měli jsme 1 chybu a 4 odmítnutí. Konec konců - zde je odkaz na video z prvního běhu:

Bertíkův první běh Agility

 

Druhý běh tzv. Jump nebyl o nic lepší, zase jsme pohořeli u tunelu a potom se Bertík tvářil, jakoby nikdy neviděl kruh... V tomto běhu jsme se diskvalifikovali. Zde je video:

Bertíkův druhý běh Jumping

 

Bertíkova tvrdohlavost a vynalézavost prostě nezná mezí :D a OMLOUVÁM SE ZA HORŠÍ KVALITU VIDEÍ.