Focení pro časopis Koně & hříbata

Včera, 9. 3. 2014 se naši bílí kluci fotili od profesionální fotografky Zuzky Buráňové pro časopis Koně & hříbata. Takže to zase znamenalo koupání, česání a vůbec všechno probíhalo jako na výstavu. Kluci měli opět domácí vězení aby se zase někde nezašpinili.

Ve 14:00 jsme dorazili na smluvenou louku a focení mohlo vypuknout. Sluníčko svítilo, což klukům moc nevyhovovalo - nicméně jim nezbylo nic jiného než vesele pózovat a tvářit se alespoň trošku inteligentně. Celkem se jim dařilo vydržet alespoň chvilku v připravené póze, ale co bylo moc to bylo moc. Sem tam si řekli, že přece nebudou stát jak šašci, tak to zabalili a vyrazili pryč. Nejhorší snad bylo když se fotili společně. To utekl vždycky jeden z nich a když jsem ho přivedla zpět a naaranžovala tak zase utekl druhý. Oni se náramě bavili po celou dobu focení a my všichni okolo taky. :-) Zatím jsme fotky neviděli ale myslím si, že by mohly být podařené. Musím uznat že oba kluci jsou dokonalí modelové.

Focení se zúčastnilo také pár členů našeho agi klubu a paní fotografka nám přivezla sponzorský dar na závody v podobě starších časopisů Koně & hříbata. Moc děkujeme za super den. Nikdy bych neřekla že skoro tříhodinové focení může být tak únavné. .-)

Až se dostaneme k fotografiím určitě sem nějaké přidám. Máme se všichni na co těšit. (Doufám :-D)